Lite vit jul.

Ja det blev lite vit jul ändå. Eller frostig. Men vi säger vit- det känns juligare så! Det blev några kallgrader lagom till julafton och alltså lite vitt och frostigt ute. Skön omväxling från all äcklig lera. 😝

Hästarna fick ut en höbal i hagen så det skulle bli lite enklare för min hästvakt Frasse som såg till jag fick några dagars ledigt med familjen ❤️ Guld värt!

Tog ungefär 10 sekunder för Stig att golva balen och få den i underläge… 🙈 tror han ätit försvarligt med mat under jul dessutom Haha
Proppmätt 😂

Hästarna hade skött sig föredömligt säger hon- har ju svårt tro det men kanske är sant Haha.. Själv gjorde jag inte nåt annat än sov, åt, drack kaffe och såg på tv. Och pratade och umgicks så klart. Skönt träffa familjen och se lite annat.

Mamma hade i vanlig ordning lagat massa smaskig mat och självklart var det lite julklappsutdelning.

Utsikt från trappan- ser ni; vitt! 😂
Filmkvällar och snacks..såg Sagan om Ringen..igen…

Skönt få tanka energi och bara vara, utan måsten och borden ❤️

Väl hemma så blåste det storm och man ville då helst vara inne hela tiden. Höns och hästar hade nog knappt upptäckt jag varit borta. Dom verkade ungefär lika angelägna som vanligt att se mig.

Nu har jag ledigt ända fram till söndag, så underbart skönt! Har inga speciella planer för någonting under veckan, och nyår blir det bara hemma framför tvn med lite god mat. Igår bakade jag lite mjukt tunnbröd på vedspisen 😂 vad gör man om man inte har riktig bakugn liksom, Haha.. Blev jättegott!

Det enda man behöver komma ihåg när man gräddar direkt på spisen är att sopa bort mjöl mellan varje kaka o att inte ha alldeles för varmt i spisen.

Måndag ska Goggles på återbesök hos veterinären i Norrköping igen men först kommer Robban och skor om gänget imorgon 👍 Mocca fick jogga lite på lina idag och Imorrn tänkte jag mig rida ett kortare pass. Måste verkligen klippa mammuten!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: