Det som göms i snö..eller gräs..

Hästarna har fått en höbal i hagen. Mums! Trodde att det var Mocca som skulle bosätta sig i balen men det har faktiskt varit Stig som stått och knölat i sig mat mest hela tiden.

Mocca är ju annars den som är hungrigast och sugnast jämt. 😂 Hon har en ämnesomsättning som skulle få den mest överviktiga flodhäst att blekna i jämförelse, dessutom äter hon det mesta hon kommer över. Gissar att hon och kackerlackorna är de enda som skulle överleva ett ytterligare världskrig, kunde nog leva på luft liksom..

Passade på att ta en runda i stora hagen och kolla över staketet eftersom vi har mängder med vildsvin, och en del stora hjortar, som passerar här varenda dag. Grisarna bökar upp och vänder tuvor så undertråden hamnar under jordtuvorna.

Och hjortarna springer igenom och tar tråden med sig. 🙄 men man får ju motion. Idag var det rätt kallt gå runt alla 4 ha och försöka kryssa över hela hagen och kolla efter förrymda grimmor medan jag ändå for omkring. Jo en enda hittade jag! Borde finnas iaf 2 till nånstans där ute. Fast nu var det mesta ordentligt frostigt så svårt att se. 😂

Den hamnade på tork och får nog ta ett par varv i tvättmaskinen sen 😂

I övrigt så har jag varit på utbildning med jobbet på förmiddagen, och resten av dagen har jag grejat här hemma. Ja och eldat och värmt mig med glögg när jag kom in efter skattjakten i hagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: