Nu kör vi igen…

Lång bloggpaus blev det men nu känner jag mig lite manad igen. Sen senaste bloggandet så har mycket hänt och vill ni läsa det senaste inlägget så får ni gå till http://www.nouw.com/dressyrtanten och läsa på, men nu är det här jag håller till.

Det har ju passerat några hysteriskt varma perioder men nu väntar tydligen svalare tider och personligen tycker jag det känns väldigt skönt. Men vi är ju olika som tur är. Idag har varit en riktig soffdag. Regnat ordentligt på eftermiddagens det kändes helt ok att kura inne med en kaffemugg i soffan och glo på film. Har tvättat hästgrejor till tusen, blir endel schabrak och annat. Märkligt man har så många. Hm.. Imorgon ska i alla fall Goggles till tandläkaren för koll. Han tuggar lite extra och ”möljar” lite med maten ibland så då vet jag att det är på gång. Brukar vara nån lite ojämn kant men inga stora saker, men lika bra att kolla direkt. Innan det blir stora saker.

Ikväll blir det en lugn kväll i stallet. Pållarna ska få lite pälsvård och frisering och litegrann behandling med Novafonen. Alla pållarna tycker det är skönt och de blir så mjuka och fina i musklerna av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: