Efterlängtade lediga dag,,

Efter 4 jobbnätter var det oerhört skönt få sova en natt hemma i sin egen säng. Till och med Ragnar har sovit inne inatt och kom upp gosade en liten stund innan han gick och lade sig på sin plats i köket under bordet.

Och idag har jag äntligen en helt ledig dag. Det är ju nästa. Lite känsla av brittsommar ute, gått i t-shirt ute både igår och idag. Så skönt släppa ut hästar och höns och sen kunna ta morgonkaffe nr 2 framför Nyhetsmorgon.

Har lite projekt på gång idag, hästar ska motioneras och helst skulle släpet ha tvättats men får se lite vad som hinns med 😂 ska först ner och hämta och lämna paket i byn. Och lämna av lite decoupagelack hos Annica. Hon ska nämligen dekorera massa terracottakrukor jag köpte för länge sen. Hon är en riktig fena på sånt 👍

Goggles har dragit av sig en sko bak då ska försöka slå dit en ny tänkte jag. Och tvätta massa schabrak behövs också. Börjar gapa tomt på hängarna i sadelkammaren 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: