Stalltips

Gissar att alla vet hur lätt fyrbeningarna lyckas göra sig illa på de mest otroliga saker?! Och det räcker med en hink i boxen för att stora grejor ska gå åt skogen. Som att svansen fastnar och halva rycks bort. Eller att grimman fastnar i kroken. Eller ännu värre- att de kliar sig och river sig i ögat eller nåt annat otäckt.

Jag har vattenhinkar i boxarna, så inga vattenkoppar här då. Och har lindat krokarna på sidan med wetwrap, går lika bra med silvertejp.

Riv av ca 2 dm och linda runt nedtill på handtaget där kroken är, värm fast det genom att hålla handen hårt runt tio sekunder så värms klistret och det fixeras bättre. 👍 Detta minskar risken med att fastna ordentligt!

Så ser ju ofta hinkarna ut.

2 reaktioner till “Stalltips

  1. Så gör jag också 🙂 nu har vi satt in vattenkoppar, men har kvar hink också, men bara en hink var nu, förut hade de två hinkar var, nya stjärnan dricker ur både hink och vattenkopp men ”ponnyn” vågarvägravattenkoppen suck :-/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: