Lite throwback …

Igår satt jag och bläddrade igenom lite bilder och videos på hästarna. Så mycket bilder och gå igenom, haha.. undrar varför man inte raderar skräp direkt för 😂 nåja, hittade lite videosnuttar från bla clinicen på ridskolan i november förra året.

Veckan innan Goggles svåra skada. Han kändes så himla fräsch och fin där, och skötte sig så bra! Trots massa folk på läktaren och att Bosse stod i mitten och pratade i mikrofonen. Så glad jag fick visa upp min fina kille utan luftsprång och annat produktivt han kan ta sig till med.

Bosse hade utbildningsskalan som en röd tråd genom hela clinicen och grundridning, hur det knyta ihop redan från det att man sitter upp på hästen som unghäst tills den är färdig för de svåra rörelserna. Hur hästen byggs upp bit för bit.

Här fick vi visa början till lite passagesteg..
Även här lite passagesteg
Bytesserie i vart tredje.
Hur man förbereder och går in i en volt korrekt så att hästen börjar den på rätt sätt..

Där var sen tanken att vi skulle debuterat Medelsvår A helgen efter clinicen men så blev det inte alltså eftersom han skadade sig tre dagar innan.

Nåja, vi är på väg ditåt det här året istället 😉 är så glad han överhuvudtaget överlevde och blev ridbar och i princip fullt återställd.

2 reaktioner till “Lite throwback …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: