Vardagssysslor..

Idag var det ytterligare en ledig dag. Så skönt hinna med saker man inte tar sig tid eller ork till annars. Så nu håller jag på och tvättar hästgrejor..igen.. Det blir liksom lite tvätt när man har tre pållar 😂

Schabrak, benskydd, fleecetäcken och regntäcken, bandage, bandageunderlägg osv osv. Det tar liksom sällan slut i den högen. Nåja, det lär ju göras.

Idag tog jag traktorn och släpet och åkte upp till sågen och fick med mig 6 kubik sågspån hem. Blåser så förbaskat bara så känns ju som helt fel dag hålla på med sånt, vilken tur man inte hämtade kutterspån, Haha..

Mockat ur två boxar helt och ska köra in spån i dom sen men nu först är det kaffe och Glamourpaus en timme. Viktiga saker det! Sen ska det skottas spån minsann. Så skönt när det är gjort. Hinner jag så kanske Mocca får sig ett schampobad när hon kommer in. Tänkte försöka klippa henne lite senare i veckan och då är det ju bra om hon är skapligt ren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: