När det blir ändrade planer

Dagarna går visst fortare än man tror. Jag har haft ledigt i 3 dagar nu vilket varit oerhört skönt och har en ledig dag kvar imorgon. Förhoppningsvis ska jag ta traktorn och åka och hämta spån, för det blev inget i fredags. Allt spån var bokat så ägaren visste inte hur mycket som skulle bli kvar. Så vi provar imorgon igen. 👍

Ja…jag och Goggles skulle ha varit på tävling k helgen och nästa söndag var tanken att vi skulle prova en Prix St Georg men nu blir det inte så.

Förmodligen har han sträckt sig eller gjort något i hagen för han är lite knackig bak i ett ben. Inte varit halt och är mest på morgonen när han stått stilla. Inget varm, gallig, öm eller tjock nånstans i nåt ben. Gissningsvis har han sträckt sig nu när det är lerigt och blött och halt i gräset. Så nu fick han gå på vila istället och ser rätt nöjd ut med det än så länge. Märkte inget att han skulle ha ont när Robban var hit och skodde heller. Så väntar ut det litegrann och blir han inte bättre så får jag såklart åka iväg och kolla upp honom.

I veckan fick jag frågan om att vara med på en träning som ingår i B-tränarutbildningen som några tränare går. De behövde ekipage som kunde msv b/msv a rörelser och eftersom Goggles vilar så då sa jag att Mocca kanske kan gå med men att hon är ju inte i nån tävlingsform direkt då. Bra att ha en ”orsak” att jobba henne mera seriöst. Nu går hon 3-4 ggr i veckan och jag har liksom inte haft nåt mera mål än att hon ska komma igång och hållas fräsch i kroppen.

Hon tycker det är så roligt att jobba och är ambitiös. Men lite ovant när man har två så olika hästar och man ska försöka hitta precision igen i den ridningen. Vi har ju mest jobbat grundkoncept och inte så mycket rörelser. Hitta jämnt stöd på bettet och lagom mycket framåt.

Igår bytte jag till ett tvådelat Sprenger Dynamicbett och hon kändes lite lugnare i munnen med det. 👍

Gräsbäbisar i den magen 😂😂

Så snart Nån kväll blir det klippning av henne för hon är både ullig och mullig. Svettas som en finsk bastubadare så fort hon rör sig det minsta. 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: