Extrajobb och hoppning

Gissar att det inte gått obemärkt förbi att vi befinner oss mitt i en lite smått besvärlig pandemi. Och eftersom det är just så, så är det mycket sjukdom på jobbet. Så jag jobbade en natt extra inatt som var, och sen direkt hem och kopplade upp mig på en webutbildning som Kommunal hade för arbetsmiljöombuden på arbetsplatserna. Skyndade mig strategiskt att göra en stor balja kaffe innan jag kopplade upp mig. 😂 (ja såklart efter att hästarna fått mat och kommit ut)

Fick lov sova en skvätt bara utbildningen var avklarad. Skittrött var bara förnamnet. Men sen var det dags att ta tag i dagen lite mer. 💪

Älskar #danasdoodles 😍

Mocca och jag hade lite hoppning på schemat idag. Så släpade fram två uppsättningar stöd och lite bommar. Och oj vad roligt det var! Tror både jag och ulltussen hade lika roligt.

Hade lagt ut lite travbommar på ena sidan banan på stora volten som vi hade när vi red fram.

Sen två räcken med markbom under och de låg bara på 60-70 som högst. Perfekt för henne få studsa över. Känna efter hon tar förhållningar och lyssnar på mig utan att fara iväg i warpspeed. Bra för flåset att rulla på lite i galopp och bara ploppa över hindren och hålla rytmen.

Men lättare sagt än gjort med rallyråttan. Hon älskar verkligen att hoppa och gärna suuuuuupersnabbt.

Här är länkar till några klipp då jag fick något infall med lite självmordstankar och tävlade hoppning med henne 😂😂

Första tävlingen var jag hysteriskt nervös och när jag gick banan hade dom lagt in en vattenmatta i en 0.80m bed a. Fick smått panik och skickade hysteriska sms till Viktor som fick försöka lugna ner mig.

Hon hade ju aldrig sett en sån och jag tänkte att nu är det kört- hon kommer att svimma. Insåg inte att jag nog var den som var närmast till det haha. Mocca hon kollade ju inte ens på själva mattan 😂 och jag red så långsamt så fick tidsfel men hon var så duktig! Jätteduktig!! ❤️

Tävling laghoppning Mocca

Debut Hopptävling Mocca

Från en Pay and Jump i Kungsör som vi var på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: