Full fart mot julledigt

Ledigt på dagen och SOL! Kan det bli mycket bättre?? Jag har två jobbnätter kvar nu och lite administrativt sen julledigt i 1,5 vecka. Ska bli riktigt skönt!!

Antar att som för de flesta andra då planeras det inför jul och julklappar. Lika virrigt varje år och kanske ännu mera nu när man inte springer i affärer alls på samma sätt som förut. Så man får försöka handla online och hitta lite alternativ. Men det löser sig nog 😊

Underbart att se blå himmel och strålande sol!

Goggles var på återbesök i måndags hos veterinären och fick först tid hos osteopaten Jocke. Tänkte det var bra att få kolla honom eftersom Linda hittade så mycket annorlunda i hans kropp när hon behandlade.

Jocke hittade rätt så mycket och mest baktill i bäckenet som var rätt kraftigt roterat på höger sida och påföljande spänningar osv runt omkring.

Han fixade även nacke och höger bog. Han var också inne på att Goggles kan gjort sig illa i hagen på nåt vid- gått omkull eller så. Eftersom det kom såpass plötsligt och så stor skillnad mot förut. Och att hältorna bak och i höger fram berott på att han var så sned.

Vi longerade och böjde lite snabbt, hältan fram var bättre men inte helt borta. Lika bak- där syntes inget på vänster bak men litegrann på höger. Så han fick lugnande och behandlas likadant som förra gången. Vi ska tillbaka på återbesök till veterinären i början av januari och sen till Jocke igen i slutet av januari.

Så nu får han traska omkring i hagen igen och vi väntar in och ser hur han svarar på behandlingarna. 👍

Lerigt och blött, blir mycket spola hästben. 🙄 Stig tycker det är jätteäckligt med vattenslangen men han börjar vänja sig lite. Fast kul är det ju inte 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: