Äntligen ledig dag!

Idag är en sån där dag när jag bara har tid för mitt. Jobbat extra både fredag och söndag så idag känns det extra bra med ledig dag.

Blåsigt och rätt kallt ute även om det är flera plusgrader. Och liiiite jobbigt att det blir mörkt så tidigt ute. Snön som kom för nån vecka sen gjorde ju att det kändes ljust ute sent på kvällen, vilken skillnad! Nu känns det bara som att all lera sväljer det lilla dagsljus som finns. Nåja, tur det finns värmeljus och fönsterlampor att ta till inne. Och att julbelysningen lättar upp lite.

Idag har hästarna fått gått och grisat i hagen bara, för själv håller jag på tvättar hästtäcken och annat trist. Och ikväll är jag bjuden på middag. Blir trevligt!

Hämtade paket förra veckan, sålde iväg några andra schabrak jag ledsnat på och köpte mig ett LeMieux på Black Friday, ja jag vet jag inte behövde nåt men det här är enda julklappen jag köper till mig själv. Bandagen hade jag nya sen förut då jag fyndade dom för inga pengar på Tradera i somras. Färgen kommer passa fint på alla tre hästarna.

Färgen heter Peacock och modellen heter LeMieux Loire.

Passade på köpa en stor hink av Goggles ledtillskott som det var 25% rabatt på.

NAF Super Flex PRO har Goggles ätit ett drygt år och det han har fungerat bra på. Ingen tävlingskarens!

Rensat ut lite putsmedel ur hyllorna, sånt jag aldrig använder, och sålt iväg. Hade ju massor med olika burkar och flaskor som inte kom till användning. 🙈

Imorrn ska både Mocca och Stig jobbas lite på banan. Den har hållit hyfsat trots det myckna regnandet. Goggles ja han vilar ju. Och återbesök nästa vecka där då så får vi se. 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: