Vintrig måndag

Äntligen lite vinter! Vi har hunnit få lite tjäle i marken så nu kan det ju gärna få snöa bäst det vill. Speciellt bra eftersom ridbanan är frusen nu, toppen med ett par dm snö så det kan bli en riktig vinterridbana 😍

Underbart!

Jag tycker om vintern och har inga problem med kyla och snö. Går att elda, klä på sig och leva livet ungefär som vanligt. Skönt med vinter då det ska vara vinter liksom 😁

Förra måndagen var jag och Goggles på återbesök hos veterinären. Han var mycket lugnare mot förut, så det gick att böja lite utan problem. Ingen reaktion på böjning vare sig i hovled eller kota, och alldeles jämn bak vid longering. Hurra!!

Så vi behandlade inget mera i några leder nu utan vi ska sätta igång att skritta 20-25 minuter uppsuttet per dag och sen utöka efter ett par veckor. Och sen ska vi tillbaka och träffa osteopaten Jocke i slutet av januari och se hur det ser ut. 👍

Såååååå skönt att det går åt rätt håll så kanske vi kan fortsätta vår färd med ridningen ett tag till ❤️

Själv har jag jobbat massa under förra veckan med dels vakna nätter och sen blev det inbeordring under helgen då vi hade personalbrist pga sjukdom. Men igår och idag har jag ledigt, hurra! Skönt för varit oerhört trött och mosig så de lediga dagarna är extra mycket värda!

Hönsen producerar iaf litegrann. Men det känns som lite vintersemester för dom. 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: