Fredagsfeeling

Fredagsfeeling brukar det ju pratas så mycket om. Tgif ni vet. Alltså lite svårt applicera när man arbbetsr i vården och alltid jobbar varannan helg i snitt. 😂 i

Så dag har fredagsfeelingen här bestått av att rida, sova, mocka och tvätta. Denna helgen har jag 3 vakna nätter så därför blev det sova lite idag.

Under sommaren kommer vi att gå över till att ha bara journätter så det känns väldigt skönt. Är tyvärr så lätt att man tillåter sig att sova för lite, eller att man inte kan sova nog mycket varken före eller efter. Det är då kroppen och knoppen börjar ta stryk. Man går in i nån slags konstant trötthet. Man äter dåligt, sover dåligt, rutinerna blir obefintliga. Jag får lätt magkatarr, huvudvärk osv. Och ont och värk i kroppen som sällan ger med sig.

Så för min del tycker jag det ska bli oerhört skönt med bara journätter framöver. Ja vi jobbar ju dag och kväll också, men just vad gäller nätterna. 🤩

Det är solsken men blåser nordanvind så är bara så där förväntat skönt just när man är i lä. I tisdags kom två små kycklingar så det blev bara 4 totalt. Men dom är ju så underbart söta så det är svårt att se sig mätt på dem!

Idag har jag tömkört Goggles litegranna bara. Han var riktigt fin på banan igår kväll.

Framåt och glad, mjuk och flöt fint. Jobbar lite med skolor och har börjat samla galoppen ute mera. Lite mera byten. Försöker jobba honom i en lite lägre och längre form periodvis så han ska komma liiiite mera framåt än uppåt.

Sa nån godis ?? 🍭

Mocca har fått ett kortare joggingpass på banan och Stig fick sig en ordentlig rykt för han såg då ut som någonting hemlöst, borttappat. 🙄 Nog aldrig sett maken till gris att kunna lorta ner sig!

I maj skall jag åka på Pay and Ride med Goggles och idka miljöträning, Haha… för han brukar alltid bete sig så härligt i början sv säsongen. Ja och känns Mocca så bra får hon också följa med, första gången på 4 år isf 🙈 vi kör nåt lättare program såklart.

Hon känns fin hemma men har inte satt någon jättepress på henne utan vi kör grundjobb.

Nähä, dags fixa iordning innan jobbet. Ha en fin kväll och stay safe! 💐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: