En del dagar är bättre än andra.

Long time…igen.. just nu sitter jag här ⬇️⬇️⬇️⬇️

I solen utanför stallet och njuter av lite förmiddagskaffe. Gött! Efter en lite smått märklig period av förkylningar varvat med massa extrajobb då resten av personalstyrkan haft både förkylningar och covid så har jag nu i alla fall snart en ledig helg framför mig.

Så mycket som hänt sen sista inlägget 🙈 Har fått några kycklingar, har fler på gång i början av veckan. Goggles börjar komma igång fint. Vi har varit på en träning för Bosse för en månad sen då vi körde lite rehabträning. Fokus på att mjuka upp kroppen, stretcha muskler och ligament och att få honom stark igen. Kändes bra om än oridet såklart 😂

Mocca är lite igång och har hoppat några gånger, lite små hinder bara och mest fokus på att jag ska hålla mig kvar 😂 like a rymdraket och brallar järnet efteråt, Haha..

Skaffat en ny hoppsadel från Eponia som känns riktigt fin! Mjuk och skön om än ovant för mig då den är väldigt framskuren och jag lär ha korta läder Haha..

Så ska försöka skärpa mig och uppdatera lite oftare. 😉 Här skiner solen och det är jättevarmt mot stallväggen. Har en del tvätt och fix innan det är jobbdags på eftermiddagen.

Ha det bäst och njut av solen om ni kan! 🌞🌞🌞🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: