Regn och åska

Imorse började det plötsligt att blixtra och dundra mitt i allt ösregn, helt otippat för var då inget de förutsåg på tvvädret att det skulle hända här. Nåja, luften blev skön och det är rätt så varmt ute.

Jag sitter ute med förmiddagskaffet och filosoferar lite. Hästarna går i hagen och knaprar gräs utan att behöva slåss mot massa insekter. På det viset är ju detta nästa tiden för dem.

Imorse planterade jag ut lite pelargoner vid stallet. Köpte några nya förra veckan att lägga till det övervintrade lilla gänget från stallet. De gamla är ju nedklippta och har precis börjat komma några små blad på så är ju inte mycket till utsmyckning än direkt. men de tar sig nog så småningom med lite ljus och gödning.

Hästarna vilade igår och jag låg på soffan lyssnade på det strilande regnet. Vi skulle egentligen varit på Pay and Ride igår då men Goggles hade slagit upp ett litet sår på ena bakbenet så vi hoppade över det. Jag ville inte riskera nåt även om han inte varit halt eller så. Vi har joggat lite hemma istället.

Torsdag skall vi på träning för Bosse igen. Allt stannade liksom av senaste veckorna för vi fick några Covidfall på jobbet och då går man ju automatiskt i karantän, tills man vet hur provsvaren blir och måste ju göra flera såna. Så kom inte iväg när vi skulle tränat utan blev hemma.

Och om två veckor ska jag och Goggles vara med som utbildningsekipage på en B-tränarutbildning för dressyr/WE. De ville ha ekipage på Msv A/St George nivå så då fick det bli så. 👍

Nåja, nu inväntar vi värmen och solskenet. För övrigt fick Stig löshoppar för första gången häromdagen. Han var jätteduktig och jag hade bara att smacka och filma så sprang han runt själv och hoppade 🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: