Nattjobb och sommarvärme

Sitter ute i trädgården vid 21.30 och det är fortfarande lite ljust och riktigt varmt, lite som en riktig sommarkväll.

Har ridit ett pass på Goggles ikväll på banan och han kändes pigg och glad. Jobbade med att hitta lite mera samling i öppnorna utan att han spänner till och blir för luftig i traven. Sedan jobbade vi lite med skänkelvikningar och slutor i galopp så jag inte glömmer bort att ha kontroll varje steg, med små tempoväxlingar i rörelserna för att aktivera hela tiden då det inte blir mellanmjölk av alltihopa 😂

Sedan lite piruettjobb där jag bara försökte ha fokus på att kontrollera galoppsprången steg för steg, att han inte ska förekomma mig och vända för mycket i vänster varv som är lite jobbigare. Måste komma ihåg vara stark i innerbenet och hålla emot och driva lite framåt så han inte kan häva sig runt när jag kramar yttertygeln.

Och lika att han inte blir för hög i nacken och blir stark i munnen. Lite lättare i höger varv då han är lite starkare i vänster bak så orkar bära mera vikt på ytter bak där. 💪

Goggles var svettig och fick bada efteråt, linimentad och grejad med och sen komma in till sig, det var ju ändå dags att komma in för allihopa och få nattgröten så småningom.

Svettigt och löddrigt i värmen..
Börjar bli grönt och fint ute och björkarna håller på slå ut så sakteliga…

Imorgon är det dags för Bosseträning igen, känns som en evighet sen! Kommer säkert bli jättejobbigt, Haha!

Har jobbat 5 nätter i rad och har äntligen en natt som jag får sova hemma. Eller ja två tillome, sen kör jag tre nätter i helgen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: