Återbesök

Förra veckan var det så dags för återbesök hos veterinären med Goggles. Jag skyndade mig hem efter nattjobb, gav hästarna frukost och kopplade för transporten medans mitt eget kaffe blev klart. Gäller vara effektiv när tiden är lite knapp.

Medans hästarna käkade sin frukost inne så fyllde jag vatten i hagen och körde ut en stooooor kärra hö och matade och vattnade hönsen. In och fyllde på kaffetermosen, lastade Goggles och släppte ut de andra två i hagen. Goggles fick käka hö i transporten för han var mest upprörd över att han inte fick gå ut i hagen med de andra två 😂

Kvällen innan kom han in och såg ut så här på båda sidor 🙈 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Så han fick en omgång med vattenslangen så han såg skaplig ut på morgonen när jag tog av täcket. Så då var det bara borsta av lite spån och åka sen 👍

Vi fick börja med att gå och springa på hårt underlag ute och sen longera. Sedan lite försiktigt böjprov. Han visade lite markering fram i ena varvet, inget i andra. Ingen reaktion när veterinären böjde. Så han fick en omgång behandling i hovleden igen och sen ska vi tillbaka om 3 veckor och till osteopaten, så då kollar veterinären på honom igen. Förhoppningsvis får vi börja skritta då, för han är ganska rastlös hemma 😂

Kolla vad gör dom???

Så vi åkte hem och Goggles gick vara inne eftersom de gått in i leden på honom. Risken är att det kan komma in bakterier i leden om han går ut i hagen innan ingångshålet läkt ihop lite.

Så de andra fick också komma in tidigare och hålla huliganen sällskap.

I övrigt har Mocca fått sig en klippning, hon såg ut som en förväxt ponny med allt lurv 🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: