Lite höststädning

Igår körde husbonn hem lite grus som vi spred ut utanför stallet och ner till hagen. På något märkligt sätt så trycks matjorden liksom upp till ytan och lägger sig ovanpå det lilla gruset som vär kvar, så när det regnat mycket blir det snooooorhalt att gå där 😂 förra veckan gled jag och gjorde en snygg tipp ner i brännässlorna vid vedbon på morgonen, rätt oimponerad faktiskt haha…

Så nu kom ett lager på för att få det lite bättre så ska vi ta ett lass till sen och fylla mer på fler ställen.

Igår började jag städa undan all gammal balplast och balnät från hörnan där jag öppnar balarna. Så jag lastade ut allt och husbonn var så snäll och hade lyft iväg allt på en kärra när jag kom hem från jobbet så det var så rent och snyggt där!

Vi kör in balarna i en ”fålla” under tak vid ena sidan av stallet, toppenbra ha balen under tak. Kan rulla in den också i stallet förstås men detta är så mycket smidigare. Och blir mindre skräpigt inne så här. 👍

Imorrn ska Princip få öva lite med transporten igen, så blir en tidig morgon innan det är dags för kvällsjobb 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: