Jobbhelg, lyxbrunch och kallt som tusan.

Brrr..har väl inte ingått nån att vintern kommit och lite snabbt kramat värmen ur allt som fanns, bilar, hus och nästan själva benmärgen känns det som 😂

Egentligen har jag inget emot vintern men skulle gärna vilja att det kom lite snö nu på den hårdgranskas knöliga marken. Jo visserligen är det ju lite vitt ute av frosten men vill ju ha snö ❄️❄️❄️ Allt blir liksom mycket enklare då, lättare rida, mindre is, bättre vägar, ljusare och väldigt tyst ute. Snö gör liksom allt mycket bättre på vintern.

Hästarna älskar det. Man slipper all äcklig lera, och all tvätt som kommer av den, slipper spola hästben i parti och minut och hästar som halkar omkring när marken blir som såpa. Och hur mysigt är det inte att rida i snöklädd natur- ljuvligt.

Mer snö åt folket !

Jag har haft jobbhelg så det blir inte så mycket vettigt gjort mer än eldat, tittat på vintersport, hämtat ved osv. Ja och stallet såklart då. Tog mig lyxbrunch på lördagen med nybakt bröd med ägg, bacon och grönsaker, kaffe och färskpressad juice.

Imorse var det -16 grader ute. Men hästarna var pigga och glade och de smått korkade hönorna skulle absolut ut i kylan.

Stig är lite smått pigg för han galopperade runt i boxen och bockade och pep när han skulle få gå ut. jisses. Men gick bra gå ut med han ändå haha.. de andra två mera normala 😂

Imorrn har jag ledig dag, hurra!! Skönt att bara vara och inte ha några tider att passa mer än att jag ska ner till vårdcentralen ta lite nya prover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: