Träning och Pay and Ride

Veckan som gick var minsann fullspikad med jobb och annat. Fredagen var det dags för träning för Bosse och tisdagen, onsdagen och torsdagen hade jag ridit hemma. Goggles var inte riktigt i fas med mig vare sig tisdag eller onsdag och det var lite jobbiga pass då han inte alls ville samma som mig.

Men vi tog oss igenom det och det blev bättre för varje dag.

Ena dagen var det jobbigt att komma igenom höger sida, andra vänster. nåja, bara vänta ut honom och avleda med en annan övning om det tar stopp. Sen hade det parkerats en båt med blå presenning över utanför ena hörnet och det blev också ett störningsmoment då han glodde hejdlöst varenda gång vi kom i närheten. 😂

Ni ser ju själva hur fult det var??!!
Passade på att klippa en kväll så han inte skulle behöva svettas så mycket.

Fredagen åkte vi på träning för Bosse. Goggles kändes rätt ok när vi red fram, och inte alls så tjurig eller så. Och ganska mjuk i sidorna. Vi fick jobba med lite skolor i trav och galopp, lite piruettförberedelser och sist fick vi rida igenom Medelsvår A programmet en gång.

Det funkade ganska bra men fick göra om några moment så jag fick in snitsen. Så vi kände oss rätt nöjda när vi åkte hemåt igen.

Trött efteråt!!

När vi kom hem fick Goggles gå till äppelträden och städa lite och sen ut i hagen och rulla. Skönt!!

Lördagen var vi så iväg på en Pay and Ride på Holmens Gård och ridanläggning. Valfritt program och jag och Bosse hade bestämt jag skulle rida igenom Medelsvår A där.

Goggles brukar alltid vara spänd och glo på den banan och tycker därför att det är bra att kunna åka dit och miljöträna.

Vi körde kavaj och knoppar och hela kitet men orkade inte sy knopparna utan fick bli med snoddar bara.

Vi red fram och jag jobbade som vi hade gjort dagen innan och han kändes rätt bra och inte speciellt trött efter träning heller.

Så vi red igenom programmet, fick några missar tex fattade galopp efter travökningen, miss i serien då jag var sen. Ena piruetten blev stor och den andra mycket bättre med gick ur form lite sista steget.

Men fin kritik och domaren tyckte det var STOR skillnad mot i våras när hon dömde oss senast på Pay and Ride där.

Visserligen lite högt dömt men mycket nöjd med känslan och att han skötte sig utan att glo på allt och utan att hitta på nåt knas efteråt. ❤️ väl hemma körde vi äppelbelöning och sen ut i hagen och rulla.

Mums!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: