Vardagar

Ibland blir inget riktigt som man tänkt sig faktiskt. Jag hade nån slags idé om att tre lediga dagar skulle bli produktiva, fast riktigt så blev det ju inte. Huvudvärken kom som ett brev på posten och jag fick dyka in i Iprenkartongen och umgås lite. 🙄 det var ju så mycket jag skulle gjort, men blir ju fler dagar. Men trist när man planerat massa produktiva saker.

Nåja, så typiskt när jag blir lite ledig. Igår åkte jag iaf till Täby och lämnade sadeln för att få den breddad och omstoppad så den passar Goggles. Har en Amerigo Pasubio till låns nu men den är för dyr för min plånbok även om den är en fantastisk sadel! Och helt omöjligt hitta nån begagnad i rätt prisklass, det är ju en rätt ny modell. Efter månader av letande hittade jag till slut en begagnad Amerigo Cortina som dock behöver breddas lite och stoppas om så ska den kunna passa Goggles bra.

Så igår förmiddag tryckte jag i mig Ipren, laddade kaffetermosen och drog till Täby och lämnade den. Tog även med Pasubion så fick Mia se hur den format sig efter honom under dessa månader så kan hon anpassa Cortinan efter det.

Årets hö som sålts kom och blev hämtat igår av transportfirman så nu är det bara mitt som är kvar.

Goggles blev joggad på banan i veckan, longerad ena dagen och vila i onsdags. Idag blir ett ”lagompass” på banan innan jag ska jobba. Själv missade jag aw och mat med jobbet i onsdags så tröstade mig med hemgjord pizza igår kväll istället 😋

2 reaktioner till “Vardagar

 1. Den där huvudvärken känns tyvärr igen 😦 lider dessutom av migrän och när de dagarna kommer, som oftast är 3 på raken så är jag inte så rolig, har dock börjat gå hos massör nu som peppar, peppar hittade en hel del att jobba med i nacke, axlar, så jag hoppas det är en del av problemet som jag nu kanske, kanske kan få bort? Sadlar ja, detta ständiga återkommande ”problem” Den häst jag nyss fick ta bort hade jag en utprovad DJ till, men den låg inte alls utan padd, (jag är fluffpaddallergiker) det sas att min häst skulle ”muskla” på sig och då skulle den passa utan padden….valacken var 13 år och tävlad tom St. George så jag tror snarare han skulle tappat muskler i min regi :-/ Jag har den till salu hos utprovaren, men det var i Juni jag lämnade den där och fortfarande är den inte såld 😦 . På nya pållen ligger nu en Equipe Olympia som passar mig bättre (lite djupare säte) och som ligger bra på min Musse. Ska leta hoppsadel nu då jag tänkt skutta lite med honom för nöjes skull. Ha en skön helg!//MariaG

  Gilla

  1. Usch ja fy, det är inte roligt! Man va skönt om ni hittat nån ”orsak” till den och att den blivit bättre. 👍
   Ja sadlar är ju ett gissel. O alla säger olika, ingen som upptäckt ”problemet” m Goggles sadelläge förut trots att jag haft många olika som kollat o provat. Denna har legat som en smäck! Sjukt bra, så hoppas den nya ska kunna passa lika bra 😁 ja såklart de ändrar sig i kroppen m tiden o annan ägare/ridning liksom. Paddar kan ju vara bra tillfälligt men vill också ha utan helst så man ser om den ligger bra. Sååååå många utprovade som provar ut med Pad under o kollar man Instagram etc hur sadlar ligger som de provat utan o hur de provar ut o vad de har för utbildning etc på sånt blir man ju mörkrädd 🙈🙈🙈

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: