Planering

I år blev ju ingenting sig likt iom pandemin. Jobbet blev lite annorlunda, privatlivet påverkades ju också givetvis och likaså hästlivet vad gäller träning och tävling.

Nu har ju jag personligen klarat mig bra på alla sätt och vis och sluppit sjukdom, tack och lov. Men planering vad gäller hästarna blev ju lite annorlunda, men bra på många sätt. Och gissar många hästar nog mådde bra av att det inte blev så mycket tävlingar under första halvåret iår.

För vår del kunde vi fokusera på att träna mera och det var riktigt nyttigt. 💪 och har sån tur så har tränaren på nära avstånd så vi kunnat träna rätt ofta.

Nu framöver så gäller det att fortsätta på det sättet vi gjort hittills, att bli starka och jobba vidare med grunderna så att vi orkar göra krumelurerna. Min tränare är ledig fram till i slutet av november så vi passar på ta lite vintervila tills han är tillbaka så Goggles får lite ledigt ett par veckor. Han har jobbat på så fint hela året. ❤️

Denna veckan ska vi ut joddla runt lite i skogen och sen jobba lite lättare pass på banan. Jag jobbar dessutom i helgen så får bli så. Nästa vecka kommer Robban och skor om pållarna. Sadelkoll förhoppningsvis veckan efter och sen blir det sista tävlingen för året och då ska vi prova oss på en Prix St George.

Med Goggles lär man sig att ta en dag i taget och inte planera för långt framåt, han lyckas med det omöjliga att skada sig och allt möjligt annat så man vet aldrig vad som väntar runt hörnet 😂

(Idag var det inte lika soligt o fint som på bilden dock )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: