Leriga dagar

Nu har den här underbara blöta tiden med gummistövlar, tappskor och leriga ben kommit 😂 visst ser man väl fram emot att sticka ner fötterna i stora och lite smått obekväma stövlar och klafsa ut i hagarna? och stövlarna fastnar nästan och står kvar i leran när man försöker röra sig nånstans. En av de mindre trevliga sakerna med hösten, haha. Lerstänkta byxben, hästben som aldrig verkar gå att få vita, täcken som är rappade med en brun sörja, grimspännen som är ingrodda med skit efter en dag i hagen och knappt går att få upp. Underbara tid.

Snart (när broddarna dyker upp som ett nödvändigt ont) läggs det till lerdoppade gummiboots och benskydd som måste spolas rent varje kväll och hängas på tork. Och lägg till att allt går i en underbar brungrå nyans så fort man varit ut i stallet eller varit ute och ridit. 😁

Numera får de höet inne i lösdriften för efter senaste veckornas regnande så är det ännu blötare. 🙄

Helgen som gick har det varit jobbhelg för mig och ett kvällspass igår. och jobb nu under veckan men sen har jag ledig helg. Imorgon kommer Robban och fixar nya dansskor till hästarna och jag och Goggles ska ta oss en tur till skogen tänkte jag.

Stig är väldigt nyfiken på de små tjejerna Sonja och Signe 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: