Ja nu blev det lite ändring i planerna igen pga pandemin. Men det är ju inget ovanligt med det här året förstås, inget är sig likt på nåt vis. Jag och Mocca skulle varit med på B-tränarutbildning nästa helg som ett av ekipagen de skulle ha träning för. Nu blev det inställt av förbundet eftersom läget är som det är. Så vi får fokusera på att koma igång med lite träning för Bosse så småningom. 👍

I förrgår tog vi ett pass på banan och hon kändes riktigt fin i travjobbet. Lugn och med fin takt i traven. I galoppen blir hon lite stressad och tror att vi ska byta lite nu och då fast vi inte gjort nåt byte ens. Så vi har lite att jobba med framöver med att försöka få henne mera lösgjord och avspänd.

Mocca är så ambitiös och vill göra saker snabbt så hon liksom trasslar in sig i tankarna litegrann känns det som. Blir lite jobbigare när hon ska göra saker på styrka och hon inte kan skynda igenom dem.

Vi hade dessutom besök i skogsbrynet nere vid ”träsket”

Sen fick hon schampobada och ta på täcket och äta lite mash. Gissa om vattnet var lortigt 😝

Igår tömkörde vi ett kortare pass, Stig blev longerad och Goggles är inne på sin 4 vecka av vila. Torsdag är det veterinärbesök för honom så får vi se vad de säger. 👍

Själv ska jag jobba både kväll, morgon, natt och heldagar omvartannat resten av veckan. 😁 märkliga tider nu..och en del extrapass har det blivit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: