Black week och förkylning.

Av helgens jobb blev det ju inget. Vaknade på lördags morgon med ont i halsen, och eftersom vi inte får gå till jobbet med förkylningssymtom så var det bara att sjukanmäla mig och stanna hemma då. Trist tyckte ju jag eftersom jag inte kände mig sjuk i övrigt, ingen hosta eller feber eller nåt.

Men nåt måste det ju varit för har sovit mig genom helgen. Stall och höns har fått sig men sen har jag sovit middag och vaknat helt förvirrad bortåt eftermiddagen, och naturligtvis inte kunnat sova på natten istället. Men men, igår var jag ungefär normalt trött istället.

Goggles såg konstigt nog bättre ut i bakbenen redan morgonen efter veterinärbesöket! så nu ska vi tillbaka på återbesök den 14/12. Förhoppningsvis kan vi även få plats hos Osteopaten som är knuten till kliniken för lite koll ifall han behöver hjälp med lite snedheter eller nåt. Lika bra att gå på med åtgärder från alla håll liksom.

Stig fick manen och luggen åtgärdad härom kvällen, frisyren växer ju helt ohejdat! 🙈

Mocca har jobbat vidare med lite tömkörning och igår skrittade vi en sväng. Stig försöker man ju sanera varje dag men inte fullt så lätt. Täcken tänker ni nu. Jodå. Om man vill köpa nya i parti och minut så.. gissar det kliar i tänderna på den slyngeln. Häromdagen hade han hjälpt till klä av Mocca och förstöra hennes klänning så den hängde i trasor omkring henne. Hans eget var inte mycket snyggare. 😝

Imorgon ska Goggles till Linda, equiterapeuten som brukar behandla honom, för lite uppfräschning i resten av kroppen. Jag ska själv jobba natt men sen ledigt resten av veckan förutom ett möte på fredag förmiddag. Ja så ser veckan ut här, just nu är det i sällskap av en stor mugg kaffe och Nyhetsmorgon. Ackompanjerat med sprakandet från elden i köksspisen. Hittade lite granved och det sprakar så gött!! ❤️

BlackWeek, massor med shopping överallt och gissar det är högt tryck på alla hemsidor detta år. Är ju bra om folk undviker att springa i affärerna och trängas. Samtidigt är det oerhört synd om de affärer som inte har/kan ha försäljning via webshop.

Håll utkik på http://eponia.se på fredag då Black Friday egentligen är!

Annars är det ju bara börja surfa runt och jämföra priser och sidor. Själv ska jag inte handla nåt alls faktiskt. Hittar inget jag måste ha direkt- fast finns ju alltid massor av villhöver-saker 😝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: