Full fart framåt..

Har precis landat hemma i soffan med lite frukost. Äntligen. Jobbat vaken natt och blev nån timme övertid, så hästarna fick komma ut lite senare. Goggles var ju inte helt lycklig över det, men bara han fick sin älskade morgongröt så var jag förlåten. Tror jag….

Sen fick jag skynda mig iväg och få däcken bytta på bilen för mekanikern hade tid nu. Då gillar man läget, häller upp en extra mugg kaffe och åker dit såklart! Fick punktering förra veckan och hade sånt jäkla elände så drog sönder två hylsor innan jag fick upp hjulbultarna och kunde byta ena däcket. Snacka om att dom satt stenhårt. Fick slå på bultarna och ta fälgkors och ett järnrör ch förlänga för få bort det hjulet. Då tänkte jag att nä fy, det här tänker jag då inte slåss med någe mer 😂

Så nu är vinterdäcken äntligen på bilen 👍 kändes extra skönt stå och titta på när nån annan fick slåss lite för få upp dom 😝

Och jag ska tillbaka in och jobba ett kvällspass då det behövdes personal ikväll också. Så lite sova nu på dagen blir bra.

Här regnar och snöar det om vartannat, så har det varit senaste veckorna. Leran är som ett töcken över tillvaron och tränger sig in i allt och lägger sig utanpå allt. Kolla bara hur snygga hästarna är 😂 jo jag kan ha täcken på men marodören Stig tycker om att demolera saker så vill inte få alla förstörda.

Goggles går i hagen och vad det verkar så ser det bättre ut bak, och han är inte alls lika ojämn. Vi ska tillbaka på återbesök till veterinären 14/12 så får vi se då.

Han var till Linda (equiterapeuten) och fick lite omsorg onsdagen förra veckan. Han var högre ena sidan bak och tvärtemot vad han brukar så var det vänster sida som var högre. Men när hon släppt på en massa spänningar och grejor i ryggen runt vid korset så var han helt plötsligt så gott som jämn igen. Han tyckte det var skönt för han stod och gäspade enormt mycket medan hon jobbade med hans rygg och bakdel.

Hon tror litegrann som jag- att han kan gjort sig nåt i hagen som gjort han blivit ojämn och halt. Men vad som är hönan och ägget- det får vi nog aldrig reda på. Bara att hoppas på att han blir fräsch igen. 😊

Mocca jobbar på lite hemma även om det varit lite lugnare senaste veckan då. Stig fått lite markkontakt och tänkte mig klättra upp snart igen.

Julpyntat lite i stallet med ljusslingor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: