Bråda dagar och lata dagar.

Känner mig rätt hemma på att göra coronatestet i tid och otid, hittills negativt fast jag varit förkyld i alla möjliga varianter. Halsfluss, bihåleinflammation, och nu senast en förskräcklig heshet (lät som jag haft en whiskyfylla dagen innan) som fortfarande sitter i, hosta som sitter nere i bronkerna och en sjujäkla huvudvärk stup i minut. Mindre kul när man vaknar med den på morgonen liksom. Fast tänker att det måste ju snart gå över. 😂

Trist när man känner man har nåt skit i kroppen som gör man blir flåsig av ingenting. Värdelöst att inget orka.

Vilken tur det är så mycket vintersport på tvn när man inte orkar göra annat!

Nåja, har varvat nattjobb med lediga dagar och lite möten osv. Har haft ledig helg nu och till veckan har jag bara två journätter. Känns som rena semesterveckan som kommer!

Idag kom ju lite vårvärme så nu har snart ridbanan tinat av helt- hurra! Hagen däremot är ju förstås lerig istället 😂

Viss skillnad mot förra veckan med -15 och snö…

Stig har tagit det lugnt eftersom han inte har några skor, har longerat och grejat lite nere i hagen istället. Tänkte köra igång bara ridbanan blir bar så det går vara där. Här är lite bilder från det..

Mocca har plockat av sig skorna så nu väntar vi in Robban för lite nya pjucks 😂 så vi har skrittjobbat lite i hagen bara, enda stället det inte varit halt. Snön fastnade liksom inte på isen på ridbanan så därför var ju den löjligt hal, även med skor på.

Sköööönt med sol….

Pälsen börjar lossna så det är lite halvdrygt ha hästhår lite överallt Haha..

Goggles har joggat lite i trav och galopp och känns helt ok om väldigt oslipat 😝 men blir väl bättre, han är busig och pigg och kan få för sig göra en tvärvändning och bocka järnet genom hagen med mig. Så man får vara på helspänn.

Visst har det väl varit vackra vinterdagar??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: