Semester…

Äntligen semester.. och i år menar jag verkligen ÄNTLIGEN! Det har varit ett långt och lite smått jobbigt år så semestern känns ännu mera välkommen nu, än nån gång tidigare.

Så både igår och idag har det varit frukost utomhus i skuggan, hönorna som tiggerisällskap och inga måsten alls what so ever. Sovit lite middag när jag blivit trött, skull iofs kunna sova middag hela dagen för är ju trött jämt 😂, men det verkar lite overkill på nåt vis.

Anki ville ha bättre utsikt, främst över min macka tror jag…

Det har hänt rätt mycket sen senast jag skrev!

Princip är kastrerad och allt verkade gå bra. De gick isär en månad efter ingreppet men sen släppte jag ihop dem igen och nu är det Goggles som för befälet igen 👍 så det är lugnt och skönt i den lilla flocken. Princip jobbar på med lite markarbete och vi ska snart ta tag i lite riktigt jobb igen.

Goggles har jobbat på bra och det var meningen vi skulle gjort årets första start för några veckor sen men då blev det så varmt så vi struntade i att åka i över 30 graders värme. Så nu blir det tävling i augusti istället. V

i deltog i en B-tränarutbildning som hölls hemma på klubben i maj. En filmsnutt från den och hur vi fick jobba med piruetterna då. Annars har jag inte så mycket filmat på oss, är både bra och dåligt det. 😂

Vackra killen! 😍

Mocca jobbar på fortsatt med både Erika och mig. Erika har börjar rida henne lite och hon får ta de tillfällen hon kan och vill så rider jag när jag hinner däremellan. De har varit iväg och hoppat lite och senast i förrgår hjälpte jag dem lite hemma på banan.

Mocca är rätt känslig och het, finns många fartresurser i den damen. Däremot behöver man tordas rida igenom den känsligheten trots att hon blir framåt, man får liksom rida mer men inte fortare eller hastigare, utan mera ridning så man kommer till lösgjordheten. Annars springer hon och luras men det blir liksom helt tomt i handen. Men det tar lite tid att lära sig, speciellt om man ridit andra typer av hästar innan. Erika gör det jättebra och är mjuk och försiktig med Mocca. 😍

Själv har jag 6 veckors (!!) semester, fatta hur skönt det är! Sen börjar jag på mitt nya jobb i september. Spännande!

Så tänkte hinna med både lite träning och tävling under semestern faktiskt 😃 och lite besök i Dalarna hos familjen såklart. ❤️

Och självklart- se en försvarlig del av OS!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: