Soluppgång

Händer inte överdrivet ofta att jag är vaken när solen går upp. Ja så när ni läser det här har jag varit uppe några timmar redan 😉 nackdelen med att jobbat nätter och nu ha semester och ta siesta mitt på dagen. Man vänder liksom lätt på dygnet litegrann. Solen skiner, det blåser lite lätt och luften är frisk och lite kylig.

Det doftar svagt av alla blommor och gräs i olika stadier av mognad. Känner svagt doften från kaprifolen på andra sidan huset.

Hästarna pratade lite nyss med varandra i hagen . De går ute på nätterna nu och är inne på dagarna när det är varmt. Så de får vila lite från alla otäcka insekter.

Det har kommit mängder med gråbromsar och sen då de otäcka stora fäbromsarna som är som mindre helikoptrar i luften. Tack gode gud för riktiga insektstäcken! Det kan sitta ett tiotal på hästarnas rygg och dom känner det inte och kan inte heller bita igenom.

Själv har jag morgonkaffet med med mig och gör lite anteckningar till ett telefonmöte jag ska försöka få till idag. Är mycket man ska komma ihåg så det är lika bra att stolpa upp det på papper.

Princip fick jobba lite på banan igår kväll med longering. Jätteduktig trots massa gråbromsar. Han är väldigt känslig så trodde han skulle bry sig mer om dem, än vad han faktiskt gjorde.

Svettigt 💪

Idag ska ridbanan sladdas igen, hästarna ridas och grejas med. Sen ska jag nog åka till Annica och lämna lack som hon behöver för att fixa klart mina blomkrukor jag köpte för ett år sen 😂 köpte ett gäng terrakottakrukor med fat som hon har målat och kört med decoupage på. Nu behövdes klarlack och det har jag ju glömt bort köpa under en längre tid 😂 sist vi fikade tvingade hon mig att beställa medan jag var där så det skulle bli gjort 😋 hon känner mig efter 16 års vänskap!

Ja och i övrigt är det ju tvättning av hästsaker vareviga dag känns det som! Bandage och underlägg, sadelgjordsskydd och schabrak, luddgrimma och ridkläder 😂 neverending på nåt vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: