Sista semesterveckan..

Ja nu går sista semesterveckan mot sitt slut. Tänk att 6 veckor kan gå så fort??!! Jag minns inte när jag hade sån lång semester sist, men skönt har det varit. Inte för att jag riktigt minns vad jag gjort då under alla dessa dagar, haha. Men skönt har det varit att vila upp sig, det minns jag!

På måndag börjar jag mitt nya jobb, ska bli så spännande med något nytt. Såklart kommer man sakna en del arbetskamrater och så men vi har ju kontakt ändå liksom. Spännande med, för mig, helt ny verksamhet. 😍 Har varit nästan 15 år på mitt jobb så är nog dags att se sig om lite.

Just idag regnar det och jag håller mig inne och städar. På lördag kommer mina föräldrar på besök, ska bli så roligt! Träffade dem för några veckor sedan då jag var upp till DalaJärna. Men de har inte varit ner hit på 2 år pga Coronaeländet då.

Hästarna händer det lite olika med 😂

Goggles var superfin på Bosseträning ena veckan, och menar verkligen superfin! Veckan efter var det nåt som inte var ok och Bosse såg nåt i höger bak. Så jag bokade tid hos veterinären och visade sig att det var samma som förra året, dvs båda bakknäna och sedan höger fram- det benet han är sned i.

Så han blev behandlad i det och ska vila denna veckan ut, sen börja skrittas och på återbesök hos veterinären veckan därpå. Han fick även Osteopatbehandling av Jocke när vi var där då vi redan hade den tiden. Han behövdes åtgärdas i bakdelen rätt så mycket och frågan är väl om han lyckats med nåt i hagen samtidigt. Nåja, svårt veta vad som är hönan och ägget där med honom.

Mocca jobbar på och ska faktiskt följa till Bosse imorrn på träning, första på 4 år! 🙈 Ja hon har ju skadat sig och slagit upp skadan osv. Sen lite paus för betäckning som inte tog sig. Men hon känns fräsch i ridningen och är glad att jobba lite.

Stig har skrittats på banan och vi fortsätter med det så han känner sig trygg med det och det inte händer nåt tokigt innan vi fortsätter.

Nähepp, dags fortsätta med att vika lite tvätt och annat. 💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: