Hemma igen.

Hemma på farmen igen! Har haft några härliga dagar hos familjen i Dala-Järna och tagit det lugnt. Ni vet det där med att bara vara dom det då fint heter. 😂 Sovit länge, ätit sena frukostar, blivit fullproppad med mat och fika eftersom föräldrar gärna verkar tro man svälter. Pappa satte igång med att tvätta och vaxa bilen åt mig, inte helt otippat det heller. 😂

Axel, min gudson, och Bolt. Egentligen ingen knähund utan en stor välväxt jämtehund på 1 år. 😂

Träffat syster med familj såklart också. 😍 Åkte ned till min kompis Emma en sväng på lördagskvällen så hon fick prova min sadel, bara för att se om modellen passar på hennes pålle. Nu var just den lite för vid, men hon kunde ändå prova och få en känsla för hur den var.

Fia har varit så snäll och tagit hand om djuren här hemma så har känt mig lugn varit borta. Enda bekymret var att Majsan lagt sig att ruva! 😩 hon som aldrig visat intresse förut, och jag var så nöjd med det eftersom dom andra brudarna vill befolka världen hela tiden.. Och nu vill hon också hjälpa till tydligen..suck.. Snart får ja inga ägg, bara kycklingar i mängd 🤣

Nåja hästarna nöjda och glada med alla skor kvar på som tur var. Goggles fått vila under helgen några dagar så idag ska vi jobba igen och vi har bokat in träning för Bosse till helgen.

Sen ska släpet tvättas under veckan, det är ju trots allt sista semesterveckan så behöver få lite grejs gjort 😅 men haft det fantastiskt lugnt och skönt. Allt hö är hemma och klart med. Så känns bra!

Brunch, havregryn och vattenmelon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: