Puh!

Värmen, inte nån kompis till mig men det är väl bara att gilla läget 😅

Halvvägs igenom min första vecka på jobbet efter semestern så snart är väl allt tillbaka i vanliga rutiner igen. Känns skönt det också. Rutiner är bra! För alla.

Hönsen har fått varit inne hela tiden nu. Ja alltså det är inte direkt synd om dem för de har ca 100 kvm att traska omkring på inne, och massa förströelse. Ingen räv har vi hittat än, den ligger väl och pustar i värmen den också gissar jag.

Imorgon ska det bli ännu varmare så gör väl likadant som idag, dvs så lite som möjlighet haha. Ska gå ut i stallet strax och fixa lite. Idag går det åt både Ipren och vatten, ja och såklart kaffe. Så glad för min lilla kaffemaskin jag har i sadelkammaren ifall man blir sugen och inte orkar gå in 👌

Nu börjar det äntligen bli lite behagligt ute så man kan sitta ute och lufta lite. Hästarna står i ligghallen och viftar flugor mest och sen har de stora äckliga fäbromsarna kommit för en månad sen redan. Tur man har riktiga flug/ eksemtäcken på för det biter dom inte igenom 👍

ÅsneStig 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: