Det är mycket nu…

Ja det är verkligen så, av alla saker. Fredag och lite dubbeljobb för har nyss kommit hem från nattjobbet och ska strax tillbaka till stan igen. Jobbar kväll men sedan ledig 3 dagar. Men först ska jag till ögonkliniken igen.

Ringde in dit igår och fick komma in en timme senare. Har varit röd i ena ögat sedan helgen och det har inte blivit bättre utan tvärtom. Så fick komma in till en läkare efter lite tester och då visar det sig att jag har hornhinneinflammation. Två olika sorters ögondroppar med antibiotika i som ska tas varje timme.

Hallå!! Varje timme? Gör ju inget annat än droppar ögondroppar stup i minut 😂

Först blev det sämre och var fasen bedrövligt under kvällen, för det sved och brände i ögat och skavde värre än någonsin. Och hade värk i ögat och ont i huvudet. Men idag känns det faktiskt lite bättre. Inte lika mycket tårar, och svider lite mindre. Ska in på återbesök innan jobbet igen idag alltså. Så dagen är fullspikad.

Goggles var på veterinärbesök förra veckan och det var som jag trodde; senskada i förstärkningsbanden till djupa böjsenan vänster fram. Aktiv vila, dvs skritt antingen för hand eller uppsuttet 20-30 min per dag och sen återbesök om en dryg månad så får vi se. Pratat med Robban så vi ska fixa lite annorlunda med skoningen nästa gång för att underlätta läkningen lite.

688 kg kärlek 🥰

Igår hittades Guns äggömma i stallet, jag som trodde hon hade värppaus. Visade sig hon gömt dom lite snyggt i stallet bara 😂

Frukostdags med makaroner, mums!

Annars då? Jodå..varmt, kvavt och oerhört drygt tycker jag. Hästarna lite sega och trötta.

Hästtransporten är inne på service och blir såklart ingen billig historia 😂 runt 10 000 kr blir det nog, men blir nya bromsar, hjullager, ny el dragen och lite smått och gott. Men måste ju göras, så är det. Har inte behövt kosta på den på länge så är dags med lite uppfräschning!

Får tillbaka den nästa vecka hoppas jag så tänkte jag att jag skulle komma igång med att åka till ridhuset med Stig lite mera. Mocca rids men inte varit iväg tränat nåt än.

Det är ju så här när man är ensam med alla utgifter, att ibland blir det inte som man tänkt. Försäkringsbolaget tog inte Stigs veterinärbesök då han inte uppvisade några symtom under besöket 🙄 så drygt 11 000kr där, och sen Goggles besök på drygt 3 000kr. Och resor dit och hem osv osv..så ni kan ju räkna ut hur billigt det blev . 😅 Och så här är ju livet, även om man har ett sparkonto för just hästarna så har ju allt blivit dyrare. Bara att ta sig till och från jobbet kostar ca 2500kr månaden nu. Är ju sjukt!

Nåja, ska inte gnälla, har valt mitt liv själv men visst märks det för många att allt blivit dyrare- bara att kolla på tävlingarna så mkt mindre starter det blivit! 😉

Ledig helg efter kvällens jobb och sen ledig måndag dessutom. Ska bli riktigt skönt! Varit drygt med jobb när det är så här varmt och oerhört kvavt. Vill ha åska!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: