Helt onödiga och dåliga saker.

Vissa prylar blir bara hypade via nätet helt utan anledning. Det här är en av dem. Finns fler mäsken och säljs av både en del firmor och privatpersoner på tex Facebook.

Och eftersom jag är den nyfikna och vetgiriga typen så måste jag ju testa det mesta. 😂

Den här lovar guld och gröna skogar vad gäller att tvätta hästen. Jo ser ni man behöver knappt ta i sin häst längre; allt för att man ska kunna hålla sig snygg och ren i stallet.

Behållaren fylls med hästschampoo och kopplas på vanliga duschslangen/ trädgårdsslangen och sen är det bara att köra på.

Man blöter hästen med vatten bara, sen öppnar man vredet så det släpps på schampoo samtidigt och sen när man ska skölja av vrider man igen vredet för schampot igen. Sååååå enkelt och smidigt ser ni!

Problemet är ju bara att hästen blir inte ren 😂 och det går åt MASSOR med schampo.

Tex som för mig med en allergisk häst som behöver bli ren i pälsbotten när man tvättar, tror ni det funkar? Haha inte ett dugg.. För schampot lägger sig såklart utanpå pälsen och sköljs ju sen bara av. Och gissar att de flesta som tvättar gör det för att hästen ska bli ren väl?

Det är ungefär som att blöta sitt eget hår, hälla på schampot ovanpå huvudet direkt från flaskan och sen ställa sig under duschen igen.

Blir ditt hår rent?? Högst otänkbart.

Grejen med en tvätt av hästen om den ska schamponeras är ju just att MASSERA IN SCHAMPOT i pälsen för att det ska bli rent. Smutsen löses upp av massagen, hästen får musklerna masserade och blodcirkulationen ökar. Win Win.

Nä så för att för det första; spara 400 kr och för det andra ge hästen massage och få den ren. Så jag håller mig fortsatt till varmt vatten, schampo med borste och svamp. Finns både gummihandskar och plastförkläden med ärmar om man upplever sig bli blöt. 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: