Återbesök och förkylning.

Igår åkte jag och Goggles på återbesök till Sigtuna och Märlarkliniken för att ultraljuda hans senskada igen. Vi har ju skrittat ute på fast underlag sen förra besöket.

Har ju sett att svullnaden blivit mindre så man ser ju visuellt att det har läkt lite. Men trodde inte att det skulle läkt SÅ bra med tanke på att skadan ändå var så stor, samt att han gått i stora hagen med de andra hela tiden.

Jag menar, det är ju Goggles vi pratar om och han har ju lite bekymmer med att hålla sig stilla. 😂 kanske inte bästa prognosen för läkning av en sån skada. Men man får ju lösa det som det funkar bäst; han är ändå lugnast av att gå med de andra.

Goggles fick ta en box, men vi fick snart komma in så jag hann inte dricka nåt kaffe..

Vi fick gå/ springa på gången och sen longera. Allt såg bra ut. Sedan rakning av ben och UL. Det såg fint ut! Bara liiite mörkt i mitten av gamla skadan men senfibrerna var på väg att tätna även där.

Hurra!!! Så vi ska få sätta igång att trava på fast underlag och öka med 5 min per vecka. Rida rakt ut och inte på böjt spår. Lite bommar och annat för omväxling.

Börja galoppera lite om en månad och jobba lite mer på varierat underlag. Och efter nyår borde vi kunna vara igång igen med lite träning om allt ser bra ut. ❤️

Ytterligare en allvarlig skada som han verkar (peppar peppar) tagit sig igenom och kommit ut på andra sidan från,

Ska nog göra en lista med foton här så ska ni få se vad killen lyckats med genom livet. produktiv kille han. 🙄

Nåja vi fick åka hemåt igen och Goggles sköter sig som vanligt som den stjärna han är när vi är borta- dvs charmar brallorna av veterinären och visar upp sig. 😂

Fick order på liiite diet- han väger 685 kg så behöver banta lite. Men försvinner nog av bara farten när vi börjar rida mer.

Själv började jag känna mig krasslig igår och har såklart blivit dunderförkyld. Så gör inte många knop idag inte. Har sovit, druckit kaffe, sovit, druckit filmjölk, sovit osv. Nu måste jag pallra mig ut i stallet och försöka fixa lite.

Hönsen ska få lite makaroner och sånt smaskigt. 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: