Covid och annat skräp.

Ja nu har jag varit hemma nästan 2 veckor från jobbet pga Covid, jag som trodde jag var immun eftersom ungefär alla andra haft det utom jag 😂

Trist på så många vis, dels orkar jag inte så tycker och sen håller jag på få lappsjuka av att vara hemma och inget göra. Eller jo jag gör ju det jag orkar men det blir ju oändligt tråkigt i alla fall. Jag är liksom van att orka. Det här är ju helt odugligt.

Hade feber i 3 dagar, sen är resten en enda lång förkylning med hosta och ont i halsen. Det är ju ändå tur jag har alla djuren så jag kommer ut ur huset och så. Åh va hemskt det hade varit att bo i lägenhet! 🙈🙈

I stallet smittar jag ju ingen och inte stör jag så många med hostande och harklande heller. Men räknar med att kunna börja jobba i veckan som tur är.

Jag och Mocca skulle på tävling den helgen jag blev sjuk så blev inget av, och denna helgen skulle jag varit till Ullared med ett par fd jobbarkompisar söndag till måndag. Men det blev ju såklart inställt det med.

Nåja, jag har varit ute skrittat lite med pållarna, lagom ansträngande och har fått lite frisk luft i alla fall. Det är bäst passa på när vädret är fint.

Båda hästarna är klippta nu, tack och lov. Goggles såg ut som ett murmeldjur redan. Mocca däremot var inte alls lika lurvig än. Men jag får kanske klippa dem en gång till under vintern.

Nu är det dags ta in blommorna för vintern för det har varit frost några nätter redan. Stallpelargonerna får försöka övervintra i stallet. För de blommar så fint än så får hoppas de inte vissnar ner så snabbt. Har lite svårt ta in dem i huset, vete katten vart de ska bo då liksom 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: