En bättre helg.

Lediga dagar går så fort! Denna helgen har varit fylld med roliga och trevliga stunder. Ett oväntat bra besked på telefon på fredagen lyste upp dagen.

Fredag kväll var jag bjuden på middag med en fin vän som det blir alltför långt emellan gångerna vi ses. Egentligen bor vi ju inte långt ifrån varann men livet gör det blir långt emellan träffarna ändå.

Hade med mig ett litet paket med en ”Housewarming gift” i, man ska aldrig gå på bjudning utan att ha med sig nåt vet ni väl 😉 Så jag plockade ihop lite Ritualsgrejor som handtvål och sånt, en bra handcreme går alltid åt och ett Yankee Candle ljus som verkade lukta gott, min post-covid-näsa är liksom inget att lita på längre 😂 men tror doften blev bra.

Blev bjuden på ryggbiff med pepparsås och potatisgratäng. 🤩 Timmarna gick fort och innehöll mycket roligt snack.

Lördagen var solig och fin, jag hade en latare dag men med lite tvätt och plockande inne. Bar in lite ved, fixade i stallet osv. Tvätt verkar ju också vara en ständigt punkt på dagordningen tycker jag. Suck. Goggles jobbades lite för hand och Mocca skrittades.

Idag har jag och Goggles tagit vår första galopp 🤩 vi rider mest rakt fram dvs runt spåret och försöker jobba lite lagom på allt. Är noga med att kyla benen efter allt jobb. Fast just nu lär man ju blöta benen innan allt jobb ändå 😂 Älska november…eller inte haha

Imorgon är det nästan ledigt, har bara en träff med chefen på förmiddagen om utbildningen jag går genom jobbet. Så vi ska tillsammans gå igenom hur vi ska implementera detta i jobbet när utbildningen är klar sedan. Spännande!

Greta har börjat värpa ägg denna veckan. ❤️ rosabruna alldeles släta och Lena som porslinsägg. Stora tjejen!

Nähepp, dags duscha och krypa ner i sängen bara hästarna fått nattamaten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: